Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Άγιοι Ανάργυροι
Στις παρακάτω κατηγορίες και προϊόντα θα δείτε μέρος της πλούσιας συλλογής μας.
Στα φυσικά μας καταστήματα θα βρείτε πολλά περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2692510 και στο info@tasoulis-jewellery.gr
για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε με φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Αποστολές

Αποστολές

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται σε όλη την Ελλάδα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών:

 "ACS COURIER" , "TAS Courier" και "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ" .

Ο εκτιμώμενος χρόνος για την παραλαβή της παραγγελίας σας είναι από 2-3 εργάσιμες ημέρες εως και 4-6 ημέρες για δύσβατες περιοχές.

Η εταιρία μας δέν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λειτουργικές καθυστερήσεις στην παράδοση εκ μέρους του ταχυμεταφορέα. Στις ημέρες αποστολής δέν συμπεριλαμβάνεται η ημέρα παραγγελιοδοσίας.

Αν η παραγγελία σας γίνει Παρασκευή τότε ο υπολογιζόμενος χρόνος παράδοσης μετράει από την πρώτη εργάσιμη ημέρα της εβδομάδος στην προκειμένη περίπτωση (Δευτέρα).

Υπάρχει η δυνατότητα, αφού πρώτα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μας, για αποστολή και παραλαβή παραγγελίας ημέρα Σάββατο αλλά αυτό συνεπάγεται με χρέωση εξόδων αποστολής.

Στην περίπτωση που κάποιο είδος της παραγγελίας έχει εξαντληθεί και ο χρόνος αποστολής δεν συνάδει με εκτιμώμενες ημέρες παράδοσης, θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το κατάστημα για τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής και αποστολής, την αντικατάσταση, ή ακύρωση της παραγγελίας. Η διεύθυνση που δηλώσατε για την αποστολή θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής, θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας σταλθεί 2η φορά μετά από δική σας ευθύνη θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών και εξόδων αποστολής.

Με την παραλαβή της παραγγελίας από τον μεταφορέα, συνεπάγεται η αποδοχή των προϊόντων ως προς την άρτια κατάστασή τους. Για το λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να κάνετε έναν σχετικό έλεγχο των ειδών.

Κόστος αποστολής 

Ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας , δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής , ούτε λοιπές επιβαρύνσεις.

Η μοναδική περίπτωση για χρέωση από την πλευρά μας κόστους αποστολής, είναι μόνο αν μας ζητήσετε να γίνει παράδοση της παραγγελίας σας ημέρα Σάββατο η άλλη μη εργάσιμη ημέρα, αν αυτό είναι εφικτό. Σε αυτή την περίπτωση το πιθανό κόστος αποστολής συμφωνείται μαζί σας τηλεφωνικώς, μετά από αξιολογήση με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, αν αυτό είναι εφικτό.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ .

`