210 2692510
Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Άγιοι Ανάργυροι

Επιστροφές/Αλλαγές

Υπαναχώρηση

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος να υπαναχωρήσει από την αγορά, αφού πρώτα ενημερώσει το κατάστημα τηλεφωνικώς ή με e-mail, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το κόστος (δαπάνη) επιστροφής του προϊόντος στην φυσική έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος μας www.tasoulis-jewellery.gr που είναι:

TASOULIS JEWELLERY - ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
ΤΑΣΟΥΛΗΣ Χ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 6 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 13561
 Κοσμήματα - Ρολόγια
  Τηλέφωνο: 2102692510
  Τηλέφωνο.2: 2102692511
  Φάξ: 2102692512
  Email : info@tasoulis-jewellery.gr
  Facebook; www.facebook.com/TasoulisJewellery/
 Ιστος: www.tasoulis-jewellery.gr

Στην συνέχεια το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tasoulis-jewellery.gr μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που θα ενημερωθεί από τον αγοραστή, θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του.

Έγκυρη θεωρείται η υπαναχώρηση όταν το προϊόν έχει επιστρέψει στην φυσική έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην αρχική του κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει υποστεί καμία ζημιά ή φθορά.

Αλλαγές - Επιστροφές

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε έκπτωση ή προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς και μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την επιβεβαιωμένη παραλαβή της παραγγελίας εκ μέρους του αγοραστή.

Εάν η αλλαγή – επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταστήματος, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το κατάστημα.

Η αλλαγή – επιστροφή θα γίνεται δεκτή μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου είδους από το κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την περίπτωση που κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ότι τα είδη ή κάποιο είδος είναι φθαρμένο ή κατεστραμένο, ενημερώστε το κάταστήμα το συντομότερο δυνατον, ώστε να αναλάβει την ευθύνη. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή. Το κόστος της επιστροφής βαρύνει το κατάστημα.
Απαραίτητη προϋπόθεση, για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς. Μετά την παραλαβή της επιστροφής γίνεται επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση του είδους με κάποιο άλλο.