210 2692510
Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Άγιοι Ανάργυροι

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Το www.tasoulis-jewellery.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία “Τασούλης Χ. Ελευθέριος” με διακριτικό τίτλο " ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - TASOULIS JEWELLERY ", που εδρεύει στον Δήμο των Αγίων Αναργύρων στην Αττική, στην διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Τ.Κ.13561 , με Α.Φ.Μ.057394413 , Δ.Ο.Υ.: Αγίων Αναργύρων και Τηλ. 2102692510-511 .
Στο ηλεκτρονικό κατάσταστημα www.tasoulis-jewellery.gr, παρουσιάζονται και διατίθενται προς πώληση κοσμήματα όλων των ηλικιών,  αντρικά, γυναικεία, παιδικά , ρολόγια και διάφορα είδη δώρων. Με την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tasoulis-jewellery.gr και κατά την πλοήγηση σας και πριν από οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος “Τασούλης Χ. Ελευθέριος” με διακριτικό τίτλο "ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - TASOULIS JEWELLERY ", που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tasoulis-jewellery.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις, διότι μετά την οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας αυτομάτως συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους κάτωθι όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις.

Όροι

Το www.tasoulis-jewellery.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το www.tasoulis-jewellery.gr έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος, για τυχόν αλλαγές και τροποποήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Πληροφορίες & Προϊόντα

Το www.tasoulis-jewellery.gr δεσμεύεται τόσο για την πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του, όσο αφορά τα χαρακτηριστικά των ειδών (προϊόντων) που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια αυτών, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Πνευματική ιδιοκτησία

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου www.tasoulis-jewellery.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το περιεχόμενο του για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.